Rabu, 1 Disember 2010

Tempat kerja & suasana yang baru

hmmm.. sekarang ako dah bekerja di tempat yang baru (company yang same cume transfer ke tempat lain).. keadaan yang baru, biase la... kene berkenalan, kene belajar benda baru, kene biasekan diri dengan keadaan yang baru & kene tempuh jammed setiap hari (benda yang ako paling benci!)..

Boss baru - Suare kuat, satu bangunan bole dengar (tak tau lagi perangai mcm mn... maybe cool kot sbb nampak mcm cool)

2nd Boss (DSM) - Nampak mcm serius & peramah

3rd Boss (act mcm big boss) - Sungguh poyo & mcm² arahan nak bagi kerja (jawatan AM jerk pun... ) << ako kenal dia ni dah lama sejak dr dept lama lagik..

Kerinduaan kepada kawan² lama sungguh menebal... hmmm bile kita bole jumpe lagi yer kawan²?

P/S : agak² ade x kawan mcm Kiekin, Kak Z & Kak Suha? ::Masih Mencari::

Sabtu, 13 November 2010

Bobos dah pegi...♥♥ we love u boss & we will missed u ♥♥

Sedih nye bile tgk bilik bobos (panggilan boss paling beso...huhuhuh) ako kosong... bila terpandang kerusi bobos teringat muke dia yang sentiasa serius.. semalam hari terakhir ako masuk ke bilik bobos sambil menyusun kertas² terakhir untuk bobos sign...

officemate ako yang lain (kikin, meza, shasha, weween, dedee & kak Z) memasing berkumpul di hadapan meja untuk mengambil peluang terakhir mengucapkan "selamat jalan" kepada bobos.. setelah bobos kluar dari bilik  bobos jumpe kami semua dan memberi kata² perangsang wat kali terakhir "hang sume keje rajin²".. "nnt ada masa hang organize time mai dtg ke Yan, dtg umah aku"... huuuuuu... sedihnya bobos!

sebagai assistant kepada bobos, ako memamg terase sgt kehilangan bobos.. semoga officemate ako yang lain dapat menerima ketiadaan bobos nnt.. semoga korang sume keje dgn lebih rajin & tekun lagi..


P/S: ako pun tak lama lagi akan mengikut jejak langkah bobos..

Cube² memblog kan diri..

Setelah sekian lama membosankan diri berfesbuk.. skang aku cube² utk menulis blog.. ade bakat kah aku??... nak rase jugak ape bestnyer ade blog ni..

huhuhuhu...

semoga penulisan ako ni akan berkekalan amin... semoga ako ada idea² yang bernas & best untuk dikongsikan bersama-sama... selain tuh bole gak ako mula bisnes online kecil²an... bgs gak blog ni yerk.. semoga ako dapat menjadi blogger yang berjaya..& perkataan "aku bukan blogger" akan bertukar kepada "aku kini seorang blogger"..

ahahaha!

berangan jerk lebih..  bak kate stacy "terlebih sudah!"

Jumpa di lain catatan



P/S : i'm need some supporters plss :)