Catatan

Tunjukkan catatan dari Mei, 2013

Berhati-hati menulis di blog!

Imej
Sekarang ni kene hati-hati apa yang di tulis kat blog! sebab ada orang sudah jadi stalker! eeeeeeeeeeee' benci! sebab tu aku tak suka nak war-warkan blog aku. Apa yang aku tulis, yang nak aku luah kan semua tersekat! dalam FB tak boleh, kat sini pun tak boleh!!

Nampaknya.. segala luahan hati mengenai kerja-kerja dia office tak di luahkan kat sini.. banyak mata-mata BENCI!!!!!!!


Bunga tisu murah

Imej
First sekali nak ucapkan terima kasih dengan blogger famous amous EIDA sebab sudi promote bunga tisu aku! tq Eida I LOVE yuuuuu!*sesiapa nak sewa choc fountain yang murah leh sewa kat dia. Nak order bunga tisu yang murah boleh order dengan aku!
Aku ade buat/jual bunga telur tisu, bunga tisu loose, corsage & bunga yoyo/ fabric flower



Kalau sesiapa yang tempah banyak insyallah aku boleh bagi harga yang terbaik.. just contact aku untuk sebarang pertanyaan.

Sesiapa nak tempah boleh la:

Email: oren_pink@yahoo.com
Whatsapp/SMS/Wechat: 016-2124055 (Zue)

Tempahan bunga telur bagi 100 ke atas mestilah dibuat 2 bulan yeee.. TQ semua!!

Business kawan-kawan

Imej
♥♥ENTRI MELEKAT SEHINGGA 10 MAY 2013♥♥
Nak promote sikit business kawan-kawan aku ☺*walaupun blog aku tak ramai yang baca, masing-masing gigih cari duit untuk duit poket eh?? Mari kita support! macam-macam yang dorang business!

1) Gerobok Hana

-Menjual Shawl & pelbagai tudung, aku selalu usha gak... semua shawl memang CANTIK-CANTIK & SUPERB! harga pun mampu milik! memang MURAH
Blog: Gerobok Hana
FB: Gerobok Hana

2) Coklat fountain

- Menyediakan perkhidmatan menyewakan mesin pancuran coklat/ coklat fountain. Harga sewa memang MURAH & BERBALOI.. sesiapa yang nak buat majlis boleh la sewa kat Eida! Banyak pakej yang berbaloi
Blog : She.Loves.Chocolate
FB: Chocolate Fountain ::She.Loves.Chocolate::

3) Shaklee

- Menjual & menyediakan khidmat nasihat untuk makanan kesihatan Shaklee. Sesiapa nak harga yang terBAIK & terBEST boleh la contact zana!

FB:Cinta Sihat


4) Collagen Rumpai Laut
- Menjual collagen rumpai laut dari Semporna, Sabah. Harga adalah seperti berikut…

Kempen dan budi bahasa.

Imej
Ahad ni dah mengundi kan? Alhamdulillah masa yang di tunggu-tunggu.. jika sebelum-sebelum ni aku tak berapa kisah sangat nak berkempen tapi 2-3 hari ni aku rasa membara sebab apa?? sebab ade seorang hamba Allah ni mengomen kat wall hubby aku menggunakan perkataan yang tak sepatutnya!
Aku memang kenal sangat hamba Allah ni, dia adalah suami kepada kawan aku juga. Sepanjang perkenalan kami dia memang seorang lelaki yang sangat lemah lembut, tapi dek kerana politik sanggup menggunakan perkataan yang lucah? sungguh tak ku sangka. Start dari itu la aku rasa geram! FB hubby aku adalah hak dia untuk bersuara untuk share ape yang dia sokong, pilihan dia adalah hak dia. Tapi ada makhluk Allah yang tidak bersependapat mencaci maki di FB dia. Comment-comment mereka pun tidak dialu-alu kan, jika mereka ada pendapat mereka sendiri share la di FB masing-masing, tak perlu nak comment di wall org lain semua ini adalah punca pergaduhan.
Berkempen la secara sihat, jangan la kerana politik sanggup unf…