Catatan

Tunjukkan catatan dari Ogos, 2013

Tak kira siapa pun kita

Imej
Tak kira siapa pun kita.. percakapan, perbuatan serta penulisan diharapkan tak menyakitkan hati orang lain. Bukan di tujukan kepada sesiapa, tapi ditujukan pada diri sendiri juga sebagai panduan & peringatan.

DO NOT SPEAK ABOUT YOUR CHILDREN IN FRONT OF INFERTILE PERSON - aku lah tu :P
SEKIAN!

Rawatan Kesuburan: Ambil darah untuk persediaan MRI

Imej
Kornologi Treatment
1. Start all over again @ Hospital Government pula..
2.Rawatan Kesuburan: Kali pertama di Hospital Kajang
3.Rawatan Kesuburan: Kali kedua di Hospital Kajang
4. Rawatan Kesuburan: Blood test di Hospital Kajang
5.Rawatan Kesuburan: Semen Analysis
6.Rawatan Kesuburan: Kali Ketiga di Hospital Kajang 7.Rawatan Kesuburan: Kali Keempat di Hospital Kajang
Dah lama tak update kan? last week Nurse Hospital Kajang call, dia cakap aku tak ambil darah lagi untuk buat MRI scan. Sebenarnya aku pun tak tau yang nak buat MRI tu kena ambil darah! aku cakap ngan nurse tu masa aku jumpa doktor tu aku ade ambil darah sebelum balik.. dia cakap tu untuk retest blood nak tengok sama ada tinggi lagi tak hormon prolaktin aku tu, darah yang ni untuk MRI scan nanti.
Makanya aku redho sahaja la setiap kali datang treatment kene ambil darah.. nak buat macam mana? dah itu procedurenya. So hari ni aku bangun awal untuk gi ambil darah, sampai je kat hospital ramai gila ibu-ibu yang mengandung, boleh dika…