Catatan

Tunjukkan catatan dari November, 2013

Rawatan Kesuburan: MRI Scan

Imej
Kronologi Treatment
1. Start all over again @ Hospital Government pula..
2.Rawatan Kesuburan: Kali pertama di Hospital Kajang
3.Rawatan Kesuburan: Kali kedua di Hospital Kajang
4. Rawatan Kesuburan: Blood test di Hospital Kajang
5.Rawatan Kesuburan: Semen Analysis
6.Rawatan Kesuburan: Kali Ketiga di Hospital Kajang 7.Rawatan Kesuburan: Kali Keempat di Hospital Kajang 8.Rawatan Kesuburan: Ambil darah untuk persediaan MRI
Masa yang ditunggu-tunggu dah tiba! semalam 27/11/2013 aku ada appointment dengan Hospital Ampang untuk MRI ni.. sesiapa yang tak tau kenapa aku buat MRI ni boleh rujuk entry yang LEPAS
Sebab berdebar terlebih sangat kan, aku ajak  hubby untuk temankan aku.. nasib baik dia OK! *tq darling sebab teman love you! Kami bertolak dari rumah pukul 7.30 pagi, appointment pukul 9.30pagi kene la datang awal kan takut susah nak dapat parking tapi... memang susah pun nak dapat basement parking FULL, terpaksa parking kat luar! jauh kena jalan :(. 
Malam sebelum buat MRI aku kene makan ubat…

POWERBANK MURAH

Imej
Heloo!!

Lama tak update blog kan?? aku ade jual powerbank yang murah ni.. ade sesiapa nak order tak??








Package Termasuk: 1 x power bank (30,000mAh) 1 x USB cable 4 x connectors
Pilihan Warna: Hitam, biru, pink & putih
Sesuai untuk: Apple ,iphone ,ipad ,mini ,Samsung tablet,tab,mobile android phone, Nokia, HTC,blackberry, bb, gps, sony, psp, digital camera,game consoles, mp3,mp4 player DLL
Harga: RM100.00
Kalau nak INFO apa-apa boleh: contact aku di: 0162124055 (Zue)/ 0162214055 (Yazid) - Whatsapp/ SMS Email : oren_pink@yahoo.com