Catatan

Tunjukkan catatan dari Jun, 2014

Entri luahan perasaan ~ Sikap

Imej
Pernah jumpa orang macam ni?? suka nak cakap orang lain tak betul, orang lain suka menunjuk/ show off tapi diri sendiri?? dok show off sana sini, tak sedar?? tak paham dengan manusia macam ni... ada je perangai orang yang tak kena pada mata dia. Macam dia je yang perfect! 
Sibuk nak mengata orang, tapi diri sendiri 2 kali 5 sama dengan perangai orang yang dikata. Bak kata orang macam buka pekung kat dada sendiri.

Kadang bila pikir ada serik nya TERkawan dengan manusia yang sebegini, depan kita baik... tetiba bila ada sesuatu yang tak ngam dengan cara hidup dia terus jadi benci.. meluat.. padahal benda kecil je pun, di perbesar macam jijik benar. Sampaikan bercerita ke seluruh alam & up status yang buat kan kita pun terasa sakit hati. Kalau betul dah tak berminat nak berkawan, boleh duduk diam-diam atau remove je! maka kita pun tak terasa.


Aku pun sedar aku ni ada je buat perangai seperti yang di atas *takde manusia yang perfect, kalau ada yang tak suka aku minta maaf.. Kita tak t…

Rawatan Kesuburan: Kali Ke-Lapan di Hospital Kajang

Imej
Kronologi Treatment
1.Start all over again @ Hospital Government pula..
2.Rawatan Kesuburan: Kali pertama di Hospital Kajang 3.Rawatan Kesuburan: Kali kedua di Hospital Kajang
4.Rawatan Kesuburan: Blood test di Hospital Kajang
5.Rawatan Kesuburan: Semen Analysis
6.Rawatan Kesuburan: Kali Ketiga di Hospital 
7.KajangRawatan Kesuburan: Kali Keempat di Hospital Kajang
8.Rawatan Kesuburan: Ambil darah untuk persediaan MRI
9.Rawatan Kesuburan: MRI Scan 10.Rawatan Kesuburan: Kali Ke lima di Hospital Kajang 11.Rawatan Kesuburan: Kali Ke-Enam di Hospital Kajang 12.Rawatan Kesuburan: Kali Ke-Tujuh di Hospital Kajang

Sebelum aku balik JB pada minggu lepas aku & hubby sempat pergi ambil darah. Tujuan untuk ambil darah sebab doktor nak tgk punca kenapa hubby nya sperm tak kualiti & kauntiti sedikit. Dia kena buat 3 lagi test, so kena ambil darah banyak sikit.

Aku plak kena ambil darah juga untuk tengok hormon prolaktin aku still tinggi lagi atau tak, kalau hormon prolaktin aku tinggi doktor akan bagi…