Catatan

Tunjukkan catatan dari Ogos, 2015

Rawatan Kesuburan di HKL - Kali Ke-Enam (D2-Ubat Clomid)

Imej
1st day period pada hari Khamis, aku sedar aku period masa dah petang & dah balik keje.. so aku dah confuse sama ada nak pergi klinik atau tak. Sebab apa aku confuse 1st aku confuse sebab dah petang so nak kira cd 1 ke tak? 2nd aku tak sempat nk buat appointment untuk esok 3rd ke-esok kan nya jumaat pastu dah cuti panjang if aku tak pergi makna aku terlepas untuk satu cycle. So nak tak nak aku paksa diri aku pergi hospital pagi jumaat tu.
Memula aku still confuse lagi, nak pergi ke tak tapi dah pkl 6.30pagi macam tu aku terus bulat kan tekad pergi jugak walaupun tau time tu jalan jammed gilosss! dan nak kene sampai kat HKL pukul 7.30 pagi. Alhamdulillah aku sampai kat HKL dalam 7.45pagi, aku tgk ramai gak yang appt. pagi ni mungkin untuk scan telur macam aku juga. Aku terus tanya nurse tapi aku tengok nurse tu busy semacam huhuhuh! dia minta kad aku dan suruh aku tunggu dulu. Tak lama tu nurse panggil dia suruh aku gi kosongkan pundi kencing & gi bayar macam biasa kat kaunter…