Catatan

Tunjukkan catatan dari Februari, 2017

Percutian ke Pattaya Thailand ~ Part 3

Imej
Day 2, 7.11.2016 (Malam)

Lama dah tergendala ye aku punya entry ni hihihih! mari kita sambung ehhhh! (banyak plak aku lupa.. aku cerita apa yang aku ingat je la eh):P

Lepas balik dari HRC tu kami terus pulang ke guest house, malam ni kami plan nak mkn di pasar malam Jom Tein. Last day nak bershopping kat sini, aku nasihat kan better korang bershopping kat sini la dari di Pattaya Town, kat sini lagi berbaloi murahnya. Disini aku beli Fridge magnet, pshimma & seluar tak silap aku, lain aku lupa plak. Lepas je shopping kami pun beli makanan untuk makan malam, dah settle beli makanan kami duduk makan disitu. Lepas makan terus balik ke guest house, kepenatan sungguh.. lepak-lepak then terus tidur.






Day 3, 8.11.2016

Aku cerita kasi abis je la entry kali ni.


Untuk hari ke 3 kami plan nak berpindah ke area Pattaya Town, tapi sebelum check out kami nak jalan-jalan sambil ambil gambar di sekitar Jom Tein beach. Jenuh gak bergambar kat sini! hihihihih! lepas bergambar kami terus balik ke guest hou…