Rabu, 1 Disember 2010

Tempat kerja & suasana yang baru

hmmm.. sekarang ako dah bekerja di tempat yang baru (company yang same cume transfer ke tempat lain).. keadaan yang baru, biase la... kene berkenalan, kene belajar benda baru, kene biasekan diri dengan keadaan yang baru & kene tempuh jammed setiap hari (benda yang ako paling benci!)..

Boss baru - Suare kuat, satu bangunan bole dengar (tak tau lagi perangai mcm mn... maybe cool kot sbb nampak mcm cool)

2nd Boss (DSM) - Nampak mcm serius & peramah

3rd Boss (act mcm big boss) - Sungguh poyo & mcm² arahan nak bagi kerja (jawatan AM jerk pun... ) << ako kenal dia ni dah lama sejak dr dept lama lagik..

Kerinduaan kepada kawan² lama sungguh menebal... hmmm bile kita bole jumpe lagi yer kawan²?

P/S : agak² ade x kawan mcm Kiekin, Kak Z & Kak Suha? ::Masih Mencari::