Catatan

Tunjukkan catatan dari Disember, 2013

Aktiviti hujung minggu

Imej
Hari sabtu hari tu aku jadi baby sitter.. kakak ipar & biras aku kene kerja hari sabtu so takde siapa nak jaga, dia minta tolong aku. Awal-awal lagi aku dah cari idea nak bawa mereka ke mana sebab takut diaorang bosan. 
Mula-mula terpikir nak bawa pergi ke Bukit Cerakah, tapi sebab ade baby pikir 2-3 kali plak, takut aku takleh nak handle & tak larat dukung lelama.. dah la aku sorang. Pastu plan nak mandi kolam kat rumah adik aku, tapi dia takde plak, last last tanya kat kawan-kawan aku diaorang suggest pergi Splash kat The Mines ataupun kat Putrajaya.. ok gak, tapi memandangkan rumah kakak ipar aku kat Wangsa maju malas plak nak patah balik ke area selatan.
Last-last dapat idea nak pergi bawak mereka mandi manda di KK Klub melawati. Tempat dia menarik gak, macam-macam ade, kolam untuk mandi pun banyak.. sesuai la nak bawa anak-anak mandi manda kat situ. Bayaran masuk pun murah je RM5.00 untuk kanak-kanak RM10.00 untuk dewasa. 
Masa sampai kat kelab tu tak ramai sangat orang,…

Koleksi Fridge Magnet

Imej
FM ni semua aku update tidak mengikut turutan tau.. so enjoiceee!! selamat cuci mata walaupun gambar kabur..

Terima kasih sebab bagi FM ni

Koleksi Fridge Magnet

Imej
FM ni semua aku update tidak mengikut turutan tau.. so enjoiceee!! selamat cuci mata walaupun gambar kabur..

Terima kasih sebab bagi FM ni

Koleksi Fridge Magnet

Imej
FM ni semua aku update tidak mengikut turutan tau.. so enjoiceee!! selamat cuci mata walaupun gambar kabur..

Terima kasih sebab bagi FM ni

Hobi mengumpul Fridge Magnet

Imej
Lama tak update koleksi FM aku kan? lama gak aku tinggalkan sepi blog aku ni...selalu update pasal treatment je kan? kita selang kan dengan hobi plak. Makin menjadi-jadi plak perangai kumpul FM ni, asal orang pi bercuti sibuk pesan! huhuhuh! pesan pakai air liur je plak tu.. sure menyampah kan? ahahah!
Setelah kumpul untuk beberapa tahun.. ini lah hasilnyaaa.... TADAaaaaa...
Siap order magnetic board lagi.. padahal berapa ketui je kan? ngada betul!! yang ada kat magnetic board ni semua koleksi dari obersea.... yang domestik punya masih lekat kat peti ais. Tak muat plak nak letak semua.. cadangnya aku nak bagi magnetic board ni kat abang ipar aku & aku nak beli yang besar skit...  tunggu ade duit lebih skit nnt aku order yang lain ☺.
Nanti ada masa aku nak update satu-satu FM aku ni.. FM ni dari mana, tahun bila aku dapat... siapa yang bagi. Semua ni kesayangan aku ni... terima kasih sangat-sangat kepada yang sudi bagi aku FM-FM ni.. semoga FM aku akan beranak pinak pada masa akan…

Rawatan Kesuburan: Kali Ke lima di Hospital Kajang

Imej
Kronologi Treatment
1. Start all over again @ Hospital Government pula..
2.Rawatan Kesuburan: Kali pertama di Hospital Kajang
3.Rawatan Kesuburan: Kali kedua di Hospital Kajang
4. Rawatan Kesuburan: Blood test di Hospital Kajang
5.Rawatan Kesuburan: Semen Analysis
6.Rawatan Kesuburan: Kali Ketiga di Hospital Kajang 7.Rawatan Kesuburan: Kali Keempat di Hospital Kajang 8.Rawatan Kesuburan: Ambil darah untuk persediaan MRI 9. Rawatan Kesuburan: MRI Scan

Semalam 9.12.2013 appointment aku selepas MRI scan tu hari.. so macam biasa aku ambil cuti 1/2 day. Pagi tu memang aku bawa kereta sampai ke opis sebab weekend tu ade family gathering kat PD, jangan tak tau yer bertolak dari PD pukul 5 pagi huhuhuh! sampai rumah bos hubby pukul 6 pagi, gi sarapan siap-siap then pergi ke opis.. sempat gak lelapkan mata 2 jam dalam kereta.. hikhikhik!
Ok² kita berbalik cerita pasal treatment, pukul 1 je aku cecepat kuar opis takut lambat sampai kat Hospital Kajang, bila sampai kat Hospital macam biasa ambil no gilir…