Catatan

Tunjukkan catatan dari Januari, 2014
Imej
FM ni semua aku update tidak mengikut turutan tau.. so enjoiceee!! selamat cuci mata walaupun gambar kabur..


Terima kasih sebab bagi FM ni

Koleksi Fridge Magnet

Imej
FM ni semua aku update tidak mengikut turutan tau.. so enjoiceee!! selamat cuci mata walaupun gambar kabur..



Terima kasih sebab bagi FM ni

Koleksi Fridge Magnet

Imej
FM ni semua aku update tidak mengikut turutan tau.. so enjoiceee!! selamat cuci mata walaupun gambar kabur..




Terima kasih sebab bagi FM ni

Koleksi Fridge Magnet

Imej
FM ni semua aku update tidak mengikut turutan tau.. so enjoiceee!! selamat cuci mata walaupun gambar kabur..



Terima kasih sebab bagi FM ni

Rawatan Kesuburan: Stock ubat untuk bulan ke-2 & ke -3

Imej
Kronologi Treatment
1. Start all over again @ Hospital Government pula..
2.Rawatan Kesuburan: Kali pertama di Hospital Kajang
3.Rawatan Kesuburan: Kali kedua di Hospital Kajang
4. Rawatan Kesuburan: Blood test di Hospital Kajang
5.Rawatan Kesuburan: Semen Analysis
6.Rawatan Kesuburan: Kali Ketiga di Hospital Kajang 7.Rawatan Kesuburan: Kali Keempat di Hospital Kajang 8.Rawatan Kesuburan: Ambil darah untuk persediaan MRI
9.Rawatan Kesuburan: MRI Scan 10.Rawatan Kesuburan: Kali Ke lima di Hospital Kajang 11. Rawatan Kesuburan: Sperm Analysis Kali Ke-2
Ingat tak aku cerita aku kena ambil ubat selama 3 bulan berturut-turut untuk turun kan hormon prolaktin aku? so hari ni aku kene ambil stock ubat untuk bulan yang ke 2 & ke 3. Alhamdulillah senang bagi 2 bulan sekali gus!
Kejap je proses ambil ubat ni.. tapi aku terpaksa ambil 1/2 day! rugi-rugi-rugi.. sebab pe? sebab sampai opis je dah pukul 10. Terpaksa drive ke opis sebab parking kat komuter FULL house! gila bapak!! tak pernah penuh macam ni s…

Rawatan Kesuburan: Sperm Analysis Kali Ke-2

Imej
Kronologi Treatment
1. Start all over again @ Hospital Government pula..
2.Rawatan Kesuburan: Kali pertama di Hospital Kajang
3.Rawatan Kesuburan: Kali kedua di Hospital Kajang
4. Rawatan Kesuburan: Blood test di Hospital Kajang
5.Rawatan Kesuburan: Semen Analysis
6.Rawatan Kesuburan: Kali Ketiga di Hospital Kajang 7.Rawatan Kesuburan: Kali Keempat di Hospital Kajang 8.Rawatan Kesuburan: Ambil darah untuk persediaan MRI
9.Rawatan Kesuburan: MRI Scan 10.Rawatan Kesuburan: Kali Ke lima di Hospital Kajang
Setelah hubby consume ubat yang hospital bagi selama seminggu, hari ini adalah hari untuk sperm analysis untuk hubby kali kedua. Kenapa buat untuk kali ke-2? sebab masa jumpa doktor tu hari dia ckp sperm hubby kurang kualiti, so dia bagi antibiotik untuk tingkat kan kualiti.
Macam biasa, sebelum pergi kerja hubby buat dulu apa yang patut.. kemudian aku terus hantar ke hospital. Sperm tu kena sampai kat hospital dalam masa satu jam, nasib baik rumah ngan hospital dekat je.. so takde masalah nak ha…