Jumaat, 3 Januari 2014

Rawatan Kesuburan: Sperm Analysis Kali Ke-2


Setelah hubby consume ubat yang hospital bagi selama seminggu, hari ini adalah hari untuk sperm analysis untuk hubby kali kedua. Kenapa buat untuk kali ke-2? sebab masa jumpa doktor tu hari dia ckp sperm hubby kurang kualiti, so dia bagi antibiotik untuk tingkat kan kualiti.

Macam biasa, sebelum pergi kerja hubby buat dulu apa yang patut.. kemudian aku terus hantar ke hospital. Sperm tu kena sampai kat hospital dalam masa satu jam, nasib baik rumah ngan hospital dekat je.. so takde masalah nak hantar sperm pagi-pagi.

On the way nak pergi keje aku hantar dulu sperm hubby kat hospital, kemudian baru pergi kerja.. sekali jalan je. SENANG.

Alhamdulillah kali ini berjalan lancar ☺


5 ulasan:

  1. Assalamualaikum kak zue, alhamdullilah. sheila doakan semuanya berjalan dengan lancar. in shaa Allah. kak zue dan suami jangan berputus asa ye. Allah Maha Adil :)

    BalasPadam
  2. tq for support darling.. blogspot sheila xlh buka ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah boleh bukak kak zue. sebelum ni ada masalah domain. hee dah tukar blogspot semula. jemput datang blog ye..

      http://sheilashahfiekry.blogspot.com/

      Padam
  3. nk sambung treatment tapi dah 3 bulan peyed tak muncul2 ..camner

    BalasPadam
    Balasan
    1. g la hospital salmi.. leh tau kenapa..

      Padam