Selasa, 25 Januari 2011

Kata Putus!

ok.. semalam aku ade buat entri pasal keconfiusan aku nak blah tempat keje baru atau aku nak stay..

Setelah dipikirkan sedalam-dalam nyer aku telah mengambil keputusan yang aku akan tetap berkhidmat untuk company aku yang tersayang ni. Maybe bukan rezeki aku kat company tuh kot.

Dipikir-pikirkan balik tempat keje yang baru tuh jauh ke bandar, nak kene tempuh jalan yang jem (hmmm pukul brp aku nak kuar umah?, pukul brp plak aku sampai rumah?), nak parking kereta kene byr, dapat gaji nak kene shopping kat SOGO (huhuhuhuh..), minyak kete jadi lebih sbb jauh & jalan yang jem. Mmg x berbaloi!

Takpe redha je dengan keputusan aku ni, insyallah ade rezeki kat tempat lain

Aku pilih jalan lurus :)

P/S : Kalau korang ade lubang² kerja kosong kat area selatan Selangor/KL bagitau la yer :)

2 ulasan: