Rabu, 5 Januari 2011

New year!

Tup..tap..tup..tap hari ni dah 5hb, sekarang baru ade kesempatan nak luahkan segala azam & cerita sepanjang 2010.

kita mula kan dengan cerita 2010, actually xde yang menarik sgt pun... byk duka dr suka.

Kisah² suka 2010.
1. Happy sgt dpt naik gred, dpt bonus lebih skit dr thn yang sebelumnya & dpt naik gaji (tq bobos!)
2. Dapat pindah dekat² ngan hubby (alhamdulillah)
3. Dapat pindah rumah baru (semoga mendapat keberkatan & kebahagian)

Kisah² duka 2010.
1. Kene pindah opis dr JB ke KL (sedih tinggalkan kawan² kat JB)
2. Bobos yang besh dah xde (no more promoted!)
3. Hajat last year blum ditunaikan (nak dapat ank setelah 3 tahun menunggu.. thn ni kene usaha lagi)
4. Hal² family yang sgt membuatkan hati ni menangis, sedih sangat (rahsia!)

Aku harap tahun 2011 akan membawa kehidupan yang lebih bermakna buat ako & kawan² ku sekalian (termasukla korang yang sedang membaca entry ako ni)

Azam 2011
1. Nak usaha dapatkan anak (doakan yer!)
2. Nak lebihkan amal ibadat (hihihihih... alimnyer)
3. Nak jadik lebih rajin (cewahh... azam ala² isteri solehah jerk!)
4. Nak usaha cari gaji lebih (kene start search ni)
5. Rasenyer tuh je kot yang rase penting wat mase ni... nnt kalo ade ako tambah lagik.. ehehehehe

Diharap korang sume pun ada azam korang sendiri... dan semoga azam & cita² kita tercapai

HAPPY NEW YEAR!



P/S: New year.. new year gak! jangan lupe kita tunaikan sesama azam kita ni... Caiyok!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan