Khamis, 13 Januari 2011

Penganti Myvi

Semalam tengok berita dan Perodua ada umumkan yang Myvi akan diganti dengan design yang baru, so aku pun search la pastuh terjumpa la gambar ni dari geartinggi.com. JOM kita layan Pics bakal Myvi yang baru.

Bahagian depan


Bahagian belakang
Bahagian sisi
Kemungkinan ini la design Myvi yang baru
Lawa gak kan design Myvi yang baru ni, ade sesapa yang berkenan? sesape yang berkenan leh aa kumpul duit untuk downpayment nanti. Dengarnya Myvi baru ni akan keluar pada bulan Mac 2011, sesama la kita nnt kan yer!

P/S : Kalau harganya murah leh gak bodek hubby beli, hohohohoh!
**opss jgn lupe kredit to http://geartinggi.com










2 ulasan:

  1. dah macam jazz da....

    p/s: oo keje cyberjaya... nie nak tanya ada job kosong tak???heheheh jgn mara

    BalasPadam
  2. huhuhuh haah.. comel kan.. angah try je anta resume, mane tau ade rezeki kan :)

    BalasPadam