Khamis, 27 Januari 2011

Syoknyer!

ehemm.. ehemm.. saje je nak promote forum yang aku suke masuk ni. korang nak tau tak forum ape?? ni link dia syoknyerblogging.com korang click je link ni sure tros pegi ke page syoknyerblogging

Memang syok la masuk forum kat situ macam-macam adaaaa... nak berkenalan, nak promote blog korang, sume bole, FREE jerk. Ape lagi JOM la join, aku dah join tapi suke jadi silent reader, kadang-kadang jer menjongol bagi komen. huhuhuhu pemalu (malu ke??) la katakan :).

JOM! berforum

Syoknyer Blogging

P/S: Join jgn tak join, rugi wooo! kalau tak join..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan