Khamis, 17 Februari 2011

Cuti oh Cuti!

Rasenyer next month mau cuti.. Yeppi~ korang mau tau ke mane aku mau pergi?, insyallah ke Jakarta.. korang doakan semua berjalan lancar yer...

Aku ni sempoi jerk, tiket dah di tempah tp sampai sekarang passport tak di buat lagi huhuhuhuh.. gila betol la aku ni. Tempat-tempat yang mau dilawati pun aku tak survey lagik.. Agak-agak korang sebab ape aku x semangat nak buat tuh sume?? ahuahuahuahau of course la sebab ongkos! huiii! kalau la dapat duit bonus dlm waktu terdekat ni.. alangkah indahnya dunia perjalanan aku ke sana nanti..

P/S : harap-harap semua berjalan lancar, sesiapa ada cadangan tempat untuk di lawati kat sana bagi la comment yer..

6 ulasan:

  1. jgn lupa buah tgn ye..hehehe

    BalasPadam
  2. i'allah chii.. leh la nnt try wat give away erk.. :)

    BalasPadam
  3. kalau nak gi bercuti kat jakarta tak best sangat setakat kat mangga dua jer tapi kalau bandung memang besttttt woooo..
    & ke sana nanti jgn lupa makan bakso malang best layan tueeeeeee
    try la cari kat blog angah

    BalasPadam