Jumaat, 11 Februari 2011

Objek aneh berhampiran bumi?

Semalam aku dapat call dari kakak aku, saje je nak tanya khabar aku kot.. sambil -sambil kitaorang berbual dia tanya la "ko tengok tak berita kat TV1 tadi?" aku jawab la "tak la malas nak tgk berita", "tadi dlm berita dia ckp ade objek aneh macam meteor kat area KL, tuh yang aku teringat ko", "ntah aku tgk kat sini ok jerk, takper la nanti aku search internet ape yang berlaku".

So hari ni baru la aku nak search nya, hmmm... merujuk pada http://seindahiasan.blogspot.com ia hanya la gimik dari RTM untuk mempromosikan Anugerah Seri Angkasa yang berlangsung pada 19hb Februari 2011 ni. Patut la aku search pasal objek aneh diKL tak jumpa-jumpa! kalau tak mesti la kat surat khabar pun ade kluar kan? mesti dah kecoh sana sini.

Google pic


P/S: Aku berharapla perkara macam ni tak terjadi kat negara kita

10 ulasan:

  1. tak patut kan.. huhuhuh buat gabra org jerk

    BalasPadam
  2. pergh, ingt ape la td.
    tekejut gak..
    hehe.
    mdh2an prkra cmni xjd kt malaysia,
    aminn :)

    BalasPadam
  3. haah mase kakak call tuh memang suspen wooo..

    BalasPadam
  4. ohh gimik jer...ingatkan betul tadi...takut juga kan kalau betul..hehe

    BalasPadam
  5. huhuhu... mmg cuak bile dgr berita mcm tuh :)

    BalasPadam
  6. yupp angah gi semalam kul 9.30 dah terpacak kat sana..last2 hubby kata bosan...terus dia ajak balik siap2 nak ambil si kecik sebab kat umah opahnya..kul 11.00 angah dah cabut..
    eh kenapa tak tegur jer...angah tak perasan langsung pun..lak tue..tak kenal pun cinta..sebab muka tak ada dalam blog nie..

    BalasPadam
  7. huhuhuhu... haah mmg boring skit, tp lagi bosan dok kat umah sorang2, ingat nak tegur angah mase makan, tp angah dah blk... xpe next time k

    BalasPadam
  8. kalau angah kenal angah dah tegur dah..kalau rajin meh la singgah umah hehehe kita cit chat...x salah jd kawan rapat kan?????

    BalasPadam
  9. boleh jerk.. kita pun boring dok umah.. i'allah kalau ade kelapangan kita lepak bersama :)

    BalasPadam