Rabu, 23 Februari 2011

Old Memory~

Bile tgk buku hasil nukilan ekin mesti ingat Puteri Harbour (di reka khas untuk aku... huhuhuh poyo jerk)... setelah berapa bulan meninggal kan mereka, sampai sekarang aku masih rindu dorang... nasib baik leh contact melalui FB or SPARK kalau tak cam no nak contact??

Banyak gila kenangan yang tak bole dilupekan ketika kerja kat sana, bak kata boss aku "hang x boleh cari tempat kerja yang best selain kat sini" boss i admit boss! huarghhh!.. kat sini sume best terutama boss aku yang 'A', kawan-kawan yang teamworknya 'A' dan environment sekeliling yang jugak 'A'.

Korang layan la gamba-gamba ni.. memori yang sgt2 dirindukan oleh aku ketika ini!

Nanti aku cerita aktiviti yang selalu kitaorang wat kat sana...




P/S: Still mecari kerja yang teamworknya 'A' & bossnya 'A'

5 ulasan:

  1. eh cari kerja lain lagi ke? tak pe la pelan2 yer... angah nie pun hari jumaat pun ada interview gak nie

    BalasPadam
  2. saje je cari environment yang lain skit.. bobos kat cni boring aaa

    BalasPadam
  3. teamworknya 'A' & bossnya 'A'...apa tu? Bley jelaskan?...hehehehe...

    BalasPadam
  4. Teamworknya 'A' bermaksud bole bekerjasama dalam ape situasi sekalipun & tak kira la ape jawatan dia.

    Bossnya 'A' bermaksud boss tuh seorang yang ambil tahu hal ehwal pekerjanya, sentiasa berbincang ngan anak-anak buah dia kalau ade problem, tak nak la boss yang x tau nama ank buah dia sendiri.

    Setuju tak kak fiza??

    BalasPadam
  5. ooo ye ke??? tak pe cayokk kita sesama yerrrrr hehehe

    BalasPadam