Jumaat, 18 Februari 2011

Semakin hari semakin..........???

haish! sejak PM baru masuk ke opis aku ni, semakin hari semakin busy la aku nampaknya. Ade jer keje yang dia nak suruh buat! tak sempat aku nak surf internet, nak baca-baca gosip & blog walking. Busy skit kot skang ni, tapi aku akan try gak jengok-jengok blog korang k..

Kadang-kadang rase bosan takde keje.. tp bila dah ada keje tension plak huhuhuhuh ni la lumrah manusia, tak pernah nk rase bersyukur.. Aku ni bukan la tension sebab aku kene tolong dia tapi tension sebab dia ade assistant tp assistant dia dok kat tempat lain (site office)  "what the hell!", aku pun ade keje aku nak kene wat kan huhuhuhuh (keje blogwalking la ape lagi...)

Semalam aku kene balik lambat, sebab assistant dia lar! dah tau nak gi cuti siap kan la keje ni tak esok nak cuti (hari ni) baru nak terhegeh-hegeh jumpa aku nak update drawing.. adoiii! tuh keje ko erk! aku gak yang kene? dush! dush!, aku ni plak tak sampai hati tak tolong kan.. dengan hati yang baik.. aku pun tolong la.. sebab tuh la aku balik lambat, nasib baik sebelum tuh ade upacara makan-makan pizza, sudah kenyang leh aaa wat keje dengan hati yang senang..

P/S : Korang mesti pernah rase perasaan macam ni kan?

4 ulasan:

  1. dulu pernah la tapi dah 7 thn da... sekarang nie tak pernah sebab hati tak ada kat opis dah.. nak berhentiiiii jerrrrrr

    BalasPadam
  2. huhuhuh... sabo je la ngah.. kita ni kerja mkn gaji kan :(

    BalasPadam
  3. Buat baik berpada2 zu, hari nih minta tolong...esok2 minta tolong lagi, lusa...tulat...tolong buatkan lah.

    BalasPadam