Rabu, 9 Februari 2011

YM korang kene block?

YM (yahoo messanger) korang kene block? bosan kan bile YM kene block ni.. tak bole nak communicate dengan dunia luar..

Kat opis aku ni sume dah kene block YM, Facebook, Twitter.. pendek kate sume laman² sosial la dorang block. Kitaorang bole tak boleh log in dari 8.30am - 1.00pm & 2.00pm - 5.30pm, hmmm bosan kan?? nasib baik la blogspot ni dorang tak block, kalau tak, tak berkawan la aku ngan korang kan? nak harapkan broadband kat umah, hmmm tersangat la lembab!

Anyway aku ni saje je nak bagi solution kat sesiapa yang takleh nak ber YM, ber facebook & sebagainya. Meh masuk https://imo.im sure korang leh buat tuh sume.. tapi kalo dah imo.im pun kene block x tau la nak ckp pe.. huhuhuhuh!

Selamat mencuba sume!

https://imo.im/


P/S: padan muke ICT ingat dorang block sume ni aku tak tau nak cari solution ke??

9 ulasan:

  1. baru jerk berYM ngan en hubby 2 ari lepas

    BalasPadam
  2. Solution kene cari woo kalau x bosan.. tp kan.. FB xleh on la.. x tau knp!

    BalasPadam
  3. sweetheart : YM kene block gak ke mcm kitaorang?

    BalasPadam
  4. huh.. kat tempat kita ni sume nak block.. benci

    BalasPadam
  5. haha....haah, mmg kena blok pun...

    hadoi, sedih2....

    BalasPadam
  6. alo.....sama jugak....
    kena block.....
    ayung dh try kat opis tadik...

    BalasPadam