Rabu, 9 Mac 2011

bz beez!

beez..beez..beez..

Sekarang ni tersangat la bz sbb aku ngah compile drawing, deadline dah nak sampai adoi! kalau x siap... aku la yang kene bersiap! siap untuk kene bebel.. dah la semalam kene bebel! senak la rase kepala ni... dah la perut lapa, kene sumbat plak dengan bebel lan si ekk BOSS! rase makin lapar..nak je aku makan dia tuh.. kecik besar kecik besar je aku tgk dia tuh!

Sorry la sebab xde mase nak blogwalking blog korang nak put comment sume... Next week maybe leh la kot jenguk-jenguk blog korang..

bz like a bee
P/S: ni pun ngah curik-curik mase update blog.. lagi satu aku ngah pening pale.. 1 set drawings aku hilang! grrrr!

2 ulasan:

  1. la... macam mana leh hilang...pelik gak nie..
    nie nama jer setaman tapi tak pernah pun angah jumpa cinta..lak tue tak tahu pun nama nak panggil apa nama..????
    jom la kita jumpa

    BalasPadam
  2. eheheh x tau la angah mcm mn leh ilang.. kadang2 dorang amik xmo letak blk..
    haah bile kita nak jumpe??

    BalasPadam