Khamis, 3 Mac 2011

Handphone baru~

Yeah! akhirnya dapat gak aku handphone yang aku idam-idam kan.. thanks pada hubby aku kerana sudi meminjam kan duit dia untuk aku beli handphone idaman aku. Bonus ni kene bayar balik wooo!

Walaupun hati aku sedih sebab x dapat join kawan-kawan aku bercuti ke Jakarta, hati aku terubat dengan adanya handphone baru disisi "cewah"....

Aku ni bukan tau sangat nak gune hadphone ni nasib baik cik nadia ade tolong ajarkan macam mana nk gune.. thanks adik ku sayang! Jom! layan pics handphone baru aku

BlackBerry Bold 3
P/S: Abis duit bonus nnt kene byr blk (ceh... macam la aku dapat bonus kan?)

2 ulasan:

  1. idaman tue..nak brand nie tapi tak sampai2 lagi

    BalasPadam
  2. iye ke angah?? ni pun baru dapat ngah.. dah lama gile x beli handpone.. tgk je la entri sebelum ni handphone tuh dah takde org pakai kot.. huhuhuh~!

    BalasPadam