Roti Nan cheese yang terbaik di KL

DUIT TABUNG KU

Selasa, 29 Mac 2011

Roti Nan cheese yang terbaik di KL

Dah lama gila aku tak makan roti nan cheese, hari ahad tuh hari anta seluar untuk dipotong kat pertama pastu singgah jap layan roti nan cheese + teh ais terbaik di KL. Nan cheese ni memang terbaik la.. sebab ape?? sebab dia punye cheese mak aih! melimpah! fuhhh! kalau sesape yang sangat-sangat minat cheese leh aaa cube. Roti Nan cheese ni dihidangkan dengan kuah dhal yang dimasak time tuh gak (panas-panas). Jom layan gambar roti nan cheese gerenti terliur! yummy!

Tengok cheese dia melimpah! yummy!
Nama kedai ni aku lupa la.. tp kedai dia berdepan ngan hotel lotus kat area Maju Junction. TRY la sure korang suke!

P/S: Aku ni peminat cheese, terangkat gile bila dapat makan roti nan cheese ni.. TERBAEK!

4 ulasan:

  1. gile aku tgk...

    wehh kat jb tadak kah???

    ehhh ko dah tak kat puetri habour lagi ke???

    BalasPadam
  2. Terbaek boh! kat JB aku tak pernah jumpa lagi.. sup urat terbaek ade lor kat JB...

    Yup aku dah transfer cyberjaya laa...

    BalasPadam
  3. wei bni ak nk mkn roti nan cheese ni cmaner nk wt huhu

    BalasPadam
  4. cheese nan ni tak dibuat yer.. gi la makan kat sini.. sure bini ko suke..

    BalasPadam