Khamis, 21 April 2011

Langkawi

Sempena dapat bonus ni macam-macam mau beli, macam-macam mau buat, nak bercooti ke seluruh negeri & negara.. hauhauhauahu PROPA sgt kan?? macam la bonus berpuluh-puluh ribu tapi ape yang aku boleh cakap ALHAMDULILLAH dan SYUKUUUUR.. terima kasih company!

Lokasi percootian sempena bonus ni adalah langkawi.. INSYAALLAH next week berangkat la kami.. kenapa kami?? sebab pecootian ini adalah percootian bersama family in law.. Hotel or tempat penginapan aku udah survey, tapi tak tau la OK ke TAK.. harap-harap OK. Aku booking kat Cenang Rest House, aku memang pilih kat area Cenang sebab kami kesana bukan mau beli-belah tapi mau merehatkan diri.. Hotel udah booking cume kereta sewa je tak booking lagi, still tak dapat cari harga yang berpatutan & tak tau lagi mau sewa kereta ape or berapa byk. Rasenye kalau walk-in lebih baik kot. (kalau sape ade kontek untuk keta sewa kat sane cerr bgtau aku)

Ni kali kedua aku ke Langkawi.. 1st time mase honeymoon lebih kurang 3 tahun lepas bersama-sama opismate kat SAPURA dulu. Excited rasenye nak pegi lagi sekali ni.. mau duduk ditepi pantai sambil disimbahi cahaya matahari, ditiup angin yang sepoi-sepoi bahasa! wahh.. sonot-sonot! mau shopping-shopping coklat... huhuhuh.. anyway memang tak sabar lagi-lagi dalam waktu yang sekarang ni... HAPPY!

Pantai Cenang yang mendamaikan - pic from google
cenangresthouse.com ni la agaknya rumah penginapan kami

P/S: Bulan OKT ni pun aku dah booked ticket AA since last year.. nampaknya macam bulan OKT ni BATAL! huarghhh!

4 ulasan:

  1. bestnyer nak itut....angah pun lama tak kesana leh la..beli choc daim tuk gugurl cian dia hehehe

    BalasPadam
  2. huhuhuhuh.. i'allah angah, kalau sempat bershopping sure i belikan..

    BalasPadam
  3. wokeh kak fizaa... u mmg i x lupekan

    BalasPadam