Rabu, 13 April 2011

Musim Durian!

Sekarang ni tengah musim durian.. dah beberapa hari ni aku dok melantak durian.. dah la high kolestrol! bahaya untuk pesakit kencing manis, darah tinggi & jantung huhuhuhuh!

Semalam opis aku wat kenduri durian.. memang terbaik aaa durian dia, nama durian tuh MUSANG KING, sedap wooo.. lemak, manis + pahit-pahit skit.. makan sampai tak hengat donia! banyak gile aku makan.. balik umah kembung perut.. sebab dah terlalu banyak makan..

Ahad tuh hari laki aku dok kuar umah mencari durian hah amik ko.. sekilo RM15 durian D24 tapi memang terbaik aaa... tak rugi la beli.. ni sume gara-gara jiran aku la makan durian tak reti nak cover bau dah laki aku terpakse kuar cari durian untuk puaskan tekak aku ni.. siannn dia.. balik-balik jerk dia bawak 2 biji durian.. 2 biji pun dah RM40 hokeeeehh.. fuhhh! mahal gile! Last week pun beli gak tapi campur ngan durian kampung sebijik durian D24 & sebijik durian kampung tuh pun dah RM45 mahal kan?? aku tak tau la kenapa aku gila sangat dengan durian sejak akhir-akhir ni.. takleh terbau or orang cerita pasal durian... air liur kecur-kecur nak sangat makan! hari jumaat tuh hari pun gi makan durian kat SStwo... kat situ murah skit bayar RM15, hah makan la korang sampai muntah... tapi durian dia kureng laaaa x sesedap D24.. dah nama pun RM15 makan sampai muntah.. so what u aspect?? ok layan gambar durian jom!

Ni durian hasil kenduri semalam
Ni sebelum di kendurikan
Ni mase makan buffet durian kat SStwo.. makan sampai muntah HOKEH!
 P/S: Kalau sebut jerk durian... aku punyer D.I.E.T off teros! hauhauahua!

2 ulasan: