Selasa, 14 Jun 2011

Tudung, Selendang & Handmade Brooch untuk RAYA!

hohohoho! puase pun belom lagi udah ingat RAYA! mmg betol la ko ni ZUE! OK! sempena raya yang akan datang tak berapa lama lagi... aku mau promote 1 blog yang menjual tudung, selendang & handmade brooch untuk raya ni.. dijamin kualiti adalah yang terbaek! bukan itu sahaja... rekaan brooch dia adalah yang lain dari lain kerana ia adalah rekaan sendiri & buatan tangan 100% DI JAMIN!. Selendang-selendang pula di import dari UK .. wahhh glamour gitu!

Korang boleh la tengok-tengok + order barang-barang di situ... just click kat side bar belah kanan tuh.. kat ruangan JOM! SHOPPING atau click je kat url ni http://lizzscarf.com

Kat sini aku letak skit gambar brooch handmade tuh.. aku mmg berkenan sgt ngan brooch ni!
Salah satu brooch rekaan Lizz-Scarf
 Banyak lagi barangan di Lizz-Scarf ni.. Jemputla shopping!

P/S: pstttt! kalau ade sesape yang nak tempah tudung handmade pun Lizz-Scarf boleh LAYAN tau! ENJOY!

2 ulasan: