Jumaat, 8 Julai 2011

Bila terkenang...

Walaupun hari ni ngah moddy dengan pelbagai problem... tapi bile tertengok gamba dlm FB teringat plak kawan-kawan kat JB. Mase bergembira bersama, sometime cerita masalah bersama, makan bersama even masing-masing udah ade kehidupan & family masing-masing... memang memori yang merindukan ☺☺.. nak share sedikit gambar untuk tatapan korang sume.. (ceh macam ade je orang nak tatap)

Gamba ni diambil ketika kami breakfast di Kluang Station menaiki train
Time ni nak buang sampah tp gedik² mau gune recyle bin
Release stress lepas waktu kerja..main bola jaring bersama
Gotong-royong.. memang x rugi dapat kupang berkilo!
Relax sebentar... ketika majlis perasmian TAR @ PH
Photography session before raya.. tiap² tahun ade xtvt ni ☺
Majlis Hari raya @ pulai spring
Sambutan hari jadi aku yang ke 26
Last day @ PH
Rase macam nak kembali ke waktu itu.. tapi ape kan daya, kehidupan mesti di teruskan.. diharapkan korang kat sane sentiasa merindui aku gak ☺☺☺..

P/S: Mahu hilangkan rase tension, mesti kene cover dengan keadaan yang indah & gumbira

Tiada ulasan:

Catat Ulasan