Jumaat, 15 Julai 2011

Bulan Madu itu BEST!

Mengikut tajuk kat atas tuh, bulan madu yang aku pegi ni xde la jauh mane.... just kat Soromban jerk. Sekali-sekala kan...tidur kat hotel bersama Hubby. Dapat la merasa feel yang lain skit dari kat umah (huhuhu.. tetibe mood gatal plak). Dapat gak merasakan kemesraan yang lain dari biase nyer.

Sebenar Hubby aku gi outstation, biase la 1 minggu tuh 2-3 kali outstationya..asal tibe J-card day kat area luar dari KL mesti dia xde (bosan kan?) so last week dia outstation kat Soromban, dia bgtau aku srh teman kan dia, so sebagai isteri yang baik aku temankan la. Selama 2 hari aku keje ulang alik dari Seremban ke Cyberjaya. Jaraknya takde la jauh sangat perjalanan menambil masa lebih kurang 45 minit. Kami duduk menginap di Klana Resort, Seremban. Keadaan kat situ memang tenang je.. sesuai sangat bagi sesapa nak berbulan madu. Pool dia pun besar! ade tempat untuk buat team building gak. Layanla gamba Klana Resort, Seremban.

Nampak tak pool dia dasyat.. macam sunway lagoon dah
Tempat teambuilding.. sorry gamba agak kureng (jerebu woo)
Pemandangan dari hotel kami
p/s: Dapat gak la aku release tension skit... sebab last week kan aku ade big problem & Alhamdulillah segala problem last week sudah settle & Allah dah permudahkan.. SYUKUR..AMINNNN ♥♥♥

5 ulasan:

  1. Seronok bile berdua ni ☺☺

    BalasPadam
  2. cantik view...bestkan sekali sekala ambil angin melepak diluar..kekadang suasana luar tu boleh bg satu ketenangan yg luar biasa...:)

    BalasPadam
  3. eh..bes pool tu.. penah duk Klana ni, tp time ada function opis. so, tak smpat la nak jalan2 kat area luar tu.

    BalasPadam
  4. Kak Nieza: boleh tahan cantik la... kalau dapat pegi tempat kak nieza lagi best ☺☺ teringin sgt hope 1 day dapat la pegi tgk tempat kak nieza tuu..
    kalau dapat pegi tempat kak nieza lagi rase tenang... huhuhuhuh!

    Pnstoberi: ni pun snap dari bilik je.. xde mase nak jejalan kat luar dok melepak dlm bilik je,:D ngeee...

    BalasPadam