Khamis, 28 Julai 2011

Perkenalkan... SI MANIS saya

HI! uolss! aku sudah adopt SI MANIS.. semalaman mengadap SI MANIS. Comel sangat muke dia hidung dia paling geram. Aku adopt SI MANIS yang berjantina boy! actually nak adopt gegirl tapi gegirl tuh garang sangat & hyperactive, so cancel, amik la si boy. Buat mase ni SI MANIS aku ni belum bond ngan aku lagi. SI MANIS aku ni agak garang jugak, iye la dia baru kene adoptkan.. tak kenal lagi bau-bauan aku. Abis jari aku kene gigit, nasib tak sakit ☺ comel je dia gigit. Bile dok dalam sangkar dia diam jerk, tapi bile aku nak keluarkan mak aih! garang sungguh. ok layan la gambar dia duduk dalam sangkar.

Hi! salam perkenalan

terkangkang sekali duduk dalam sangkar tuh
Harap-harap SI MANIS aku ni dapat ceriakan hidup aku...

P/S: hmm.. nama tak bagi lagi, masih mencari nama yang sesuai

3 ulasan:

  1. hehhehe...comel je si manis awak tu..

    BalasPadam
  2. comel kan?? geram sgt.. dia peneman saya sekarang ☺

    BalasPadam
  3. sebab dia duduk terkangkang.bagi aje nama Kang. ada macam bunyi kepop sikit. haha.

    BalasPadam