Rabu, 27 Julai 2011

Rumah untuk si manis ♥♥

Hati sangat berbunga-bunga bile Hubby benarkan & support aku untuk meng-adopt si manis..SUGAR GLIDER! yeppi! siap bagi duit suruh beli, happy sangat tak terkata ☺☺.. perasaan ni macam dapat tau aku pregnant plak.

Semalam pegi jenjalan kat Jusco Bukit Tinggi Klang, tujuan utama adalah nak beli handbag aku, tapi bile nampak petshop terus ajak hubby masuk. Tengok punyer tengok berkenan kat satu cage ni, rasenyer sesuai kot untuk sugar glider yang aku akan beli nanti. Bestnyer! bile la si manis ni nak duk dalam cage ni erk?. layan la gambar rumah si manis ni dulu..

Comel kan? biru tuuu..

Bila la si manis tuh nak duk dlm ni..
P/S: Tak sabar rasenye nak adopt SI MANIS tuee..

6 ulasan:

  1. Amboiiiii...excited yer ☺☺

    BalasPadam
  2. yup.. pembakar semangat tueee. ☺☺ happy²!

    BalasPadam
  3. cantik blue color , kat umah amy warna hijau dan pink...

    p/s: amy singgah sini dari blog sinar raudah , salam kenal dan follow blog kamu , jemput ke sinar raudah ye. happy blogging..

    BalasPadam
  4. wau..cantik nye...ase nak belikan cicarito umah baru jugak...hehehhe..t cepat2 update n3 pasal SUGAR GLIDER ek..

    BalasPadam
  5. Hi Amy! selamat berkenalan..

    BalasPadam