We are family!

Semalam tiada di opis, so.. takde ape-ape update or terjahan ke rumah-rumah korang. Nak tau aku ke mane?? aku ke MITC Melaka, get together with other colleague yang lain (Nusajaya, Cahaya Jauhar & Sunrise). 

Get together ni dinamakan WE ARE FAMILY, macam-macam aktiviti yang HR adekan untuk kitaorg kebanyakkan nya games la.. lepas je abis get together ni ape lagi, merayau ke Bando Melakau la.. ngeee ☺☺
Peserta yang menghadirkan diri
We Are Family!

Give me 1 dolla make me HOLLA!
lepas training & bermotivasi merayau laaaa..

P/S: Hari yang penuh dengan motivasi diri

Ulasan

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Persediaan Pesakit Sebelum Menjalani MRI Scan

Cuci gigi di Klinik Pergigian UTC Sentul

Percutian ke Koh Samui - Part 1