Khamis, 21 Julai 2011

We are family!

Semalam tiada di opis, so.. takde ape-ape update or terjahan ke rumah-rumah korang. Nak tau aku ke mane?? aku ke MITC Melaka, get together with other colleague yang lain (Nusajaya, Cahaya Jauhar & Sunrise). 

Get together ni dinamakan WE ARE FAMILY, macam-macam aktiviti yang HR adekan untuk kitaorg kebanyakkan nya games la.. lepas je abis get together ni ape lagi, merayau ke Bando Melakau la.. ngeee ☺☺
Peserta yang menghadirkan diri
We Are Family!

Give me 1 dolla make me HOLLA!
lepas training & bermotivasi merayau laaaa..

P/S: Hari yang penuh dengan motivasi diri

2 ulasan: