Khamis, 11 Ogos 2011

Mee Bandung Muar

Dah lama tak makan mee bandung muar, SEDAP nyer! Sejak berpuasa ni asyik nak makan makanan dari JOHOR jerk.. Laksa Johor la, bubur lambuk ala Johor la, Air Kathira Abu Bakar la... Adoi! mengidam pe.. Pastu ditambah plak dengan perangai yang malas nak masak... ehehehe! makanyer berbuka saje diluar ☺☺. 

Mulanya perancangan mau makan Nasi Arab di Saba' tapi.. Hubby aku malas jauh katanya.. So cari option lain, berbuka Mee Bandung di Carefour BTHO. Untuk mengelakkan kesesakkan di waktu berbuka puasa, kami pergi diwaktu yang kurang sesak, dalam pukul 8.30pm baru gerak dari rumah... so.. takdelah berebut-rebut tempat nak makan kan? Mase berbuka kitaorang just makan roti john & karipap sorang sebijik... 

Mee Bandung + Dragon Fruit Ice Blended untuk aku

Briyani Gam Ayam + Fresh Oren untuk Hubby
Taste kat sini ok la.. tapi tak mencapai standard JOHOREAN lagi laaa.. eheheheheh! Tempat dia selesa dan yang penting harga pun berpatutan ☺ takdelah mencekik darah.

P/S: Sape tau kat mane ade jual laksa johor yang SEDAP?? teringin nyer!

2 ulasan:

  1. yumyum...sedap tu laksa johor...chinta x pernah buat lagi...ley godek2 resipi kat pokcik google ni...rindu kamu...hikhikhik

    BalasPadam