Mood Ke Laut China Selatan!

Sorry minggu ni mood ke Laut China Selatan sebab aku demam dari hari Selasa hari tu tak baik-baik. Asal tibe malam jer demam mengigil macam nak ape, ditambah dengan tak boleh tido lagi! pastu siang ok plak, badan tak panas suhu normal, cume mata rase sakit sebab tak cukup tido! hmm tension! nak MC lama-lama kesian kat Boss aku tuh, kang takde orang nak tolong dia ☺(pekerja yang baik!).  Nak tak nak kene kerja bukan sahaja sebab aku ni RAJIN sahaja! tapi ade gak sebab lain,  ehehehehehe!.. Lain entri aku cite ekh setelah aku dapat confirmation dari pihak yang lagi satu.. daaaaaa!

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Persediaan Pesakit Sebelum Menjalani MRI Scan

Cuci gigi di Klinik Pergigian UTC Sentul

Percutian ke Koh Samui - Part 1