Jumaat, 26 Ogos 2011

Selamat Hari Raya Aidilfitri!

Selamat Hari Raya Aidilfitri di ucapkan kepada semua rakan-rakan aku di alam maya ini. Kepada kawan-kawan TTC aku, kepada follower dan kepada Silent Reader di blog ni, jika ada salah dan silap harap dimaafkan. Semoga tahun ini adalah tahun yang bermakna bagi korang semua!

SELAMAT HARI RAYA!
Kepada yang balik kampung pandu kereta baik-baik yer.. kepada rakan TTC yang dah pregnant korang hati-hati jangan makan sembarangan tau! al-maklumla raya ni macam-macam makanan ade.. HOPE korang ENJOY!

P/S: Yang duduk area Kajang jemputla datang rumah ♥♥

2 ulasan:

  1. slmt ari raya utk C.I.N.T.A jugak :))

    BalasPadam
  2. Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
    Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

    http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

    BalasPadam