Khamis, 22 September 2011

Bye-Bye Semua ♥♥

Hari ni hari terakhir aku kat Cyberjaya ni.. huarghhhh! memang sangat sedih.. banyak gak kenangan kat sini, banyak sangat benda yang aku belajar masa kat sini.

Nanti aku mesti rindu kawan-kawan aku, Nadia, Diana, Kak Fiza, Anwar, Qaf dan lain-lain. Banyak gak benda yang aku akan rindu, makanan kat sini, flea market, rindu nak karaoke ngan memember huarghhh! sedih-sedih.

Anyway kepada kawan-kawan aku, selamat meneruskan perjuangan di Cyberjaya ni, semoga maju jaya & success selalu. Korang CONFIRM tahun depan bonus masyhuk! jelous ok! ehehehehe!

4 ulasan:

  1. Huhuhuhu...sedih. Tapi bos bagi trial sminggu kat sana, klo tak best silalah dtg cyberjaya balik yer ☺☺☺

    BalasPadam
  2. hmmm.. rasenye tak kot, tak kan nak patah balik malu nnt.. anyway jage diri rindu kamu semua ok

    BalasPadam
  3. nak MOMO...nak MOMO..nak MOMO...MOMO mana? rinduuuu la...MOMOooooo..

    BalasPadam