Isnin, 19 September 2011

Hari-hari terakhir

Bile dah nak akhir-akhir kat company ni rase makin malas nak buat keje.. aku rase keje ni bukan makin skit rase makin banyak plak. Siapa nak amik keje aku skang ni? rase risau pun ade gak, iye la... sape nak jage schedule boss aku tuh? sape nak tolong dia wat invitation meeting untuk dia? sape nak wat filing dia? hmmmm.. kesian memang kesian, tapi nak buat mcm mane? hidup mesti di teruskan, bile lagi kita nak dapat peluang yang lebih baik kan? peluang yang baik biasenya datang sekali jerk.. orang yang betul-betul lucky jerk akan datang berkali-kali.

Buat pengetahuan semua aku akan bertukar keje tak lama lagi, hope bile berpindah kat tempat lain aku akan dapat memajukan diri aku lagi. Dannnn... yang paling penting harap-harap kat sane takde la nak block internet sana sini, ade aku mati keras kang!

2 ulasan:

  1. Owh. nak pindah keja ke? Gud luck di tpt baru yer :D

    Yunk, bagi link FB ke emel Kekda, nak ajak join sembang2 ngan geng2 TTCians kita :)

    BalasPadam
  2. owh ok kekda.. ade FB page ke untuk TTCians?

    BalasPadam