Jumaat, 7 Oktober 2011

Bengang + Bengong!

&6*i%4^.. bengang betol ngan blogspot opis aku ni.. ntah kenapa tak boleh nak edit friendlist, nak wat comment.. nak edit macam-macam lagi..

Setiap kali nak comment kene sign in bile dah sign in still tak boleh.. adoi pening la aku! Nak bersiaran dari umah berukband aku tersangatla lembab!

Buat minggu ni takleh nak update sangat sebab kerja tersangat berlambaknyer! so maybe next week free skit & boleh update yerr.. nak cite pasal MOMO, cerita pasal TTC, kehidupan harian & macam-macam lagi laaa...

P/S: Sekarang ni takleh nak comment korang punye blog.. boleh jadi pembaca senyap-senyap jerk.. arghhh! tension!

2 ulasan:

  1. hihi..rileks cinta..ku tunggu kehadiran entri dan komenmu..ohh..sgt rindu MOMO..mau tgk MOMO beraksi pengsan lagi..

    BalasPadam
  2. hahahah relax chinta nnt dah ok update :))

    BalasPadam