Rabu, 19 Oktober 2011

MOMO dah ade BABY!

ehehehe! mesti pelik kan? tak kan la MOMO yang jantan tu leh pregnant & dapat baby. BABY tu sebenarnya teman kepada MOMO..  hubby sibuk benar ajak pegi tengok kawan untuk MOMO dia kata kesian kat MOMO takde kawan dan kepala pun dah makin botak.

Hari sabtu tu hari kami pun buat misi pergi mencari kawan MOMO, tempat yang dituju adalah sebare petshop kat bandar tasik permaisuri, tempat aku adopt MOMO dulu. Survey pun survey yang umo 6 bulan takde average sume dalam 3-4 bulan. Memandangkan aku malas nak cari tempat lain aku amik je yang umo 3 bulan, bile dibandingkan ngan MOMO memang jauh beza besarnya.

Dalam kete terus aku bagi nama BABY sebab dia kecik & comel. Mase MOMO mule-mule jumpa ngan BABY dia mcm excited, cium BABY, jilat-jilat BABY, cume BABY je yang tak biase.. dia crabbing gile bile MOMO buat dia macam tuh.. OH ya! BABY ni memang jinak sangat.. mase aku adopt dia dari kedai dia sangat-sangat baik, tak crabbing tak biting cume dia selalu je nak escape dari aku. Tuh yang aku suke ngan BABY tu..

Ni la dia BABY! nampak tak MOMO sibuk nak interframe?
Hi! nama saya BABY! *muke agak garang sikit berbanding MOMO
Bile mereka berdua bertemu, gini la jadinya..
Buat mase ni aku tak letak dorang dalam satu sangkar, sebab takut BABY kene rogol ngan MOMO. Iye la.. BABY tuh kecik comel jerk nak dibandingkan dengan MOMO. Nanti bile agak-agak BABY dah sebesar MOMO baru la aku letak sekali, tapi sekali sehari memang aku akan jumpekan dorang ni (kirenya percintaan dorang ni percintaan terhalang laaaa) *ape aku merepek ni?...Sooo lambat lagi la aku nak bercucu. Semoga mereka berdua gembira disamping mama dia ☺☺.

5 ulasan:

  1. Nnt dah dpt cucu nak bagi nama apa? Mimi? Hehe.

    BalasPadam
  2. wah...dah ade makwe ye momo...

    BalasPadam
  3. ololololoooo...kiutnyer gf MOMO..BABY comelll!

    BalasPadam
  4. tambah sekor lagi rupanye ingatkan dah beranak si momo tue(diakan jantan herai gak td masa baca title)

    BalasPadam
  5. Aalala.. comel nyeee... suke tengok.. :)

    BalasPadam