Jumaat, 14 Oktober 2011

Selamat ulang tahun ke 27 Zue!

Hari ni genap la umur aku yang ke 27, Selamat ulang tahun diucapkan kepada diri sendiri. Tiada sambutan birthday yang dibuat kerana hubby aku outstation ke Perak, so.. takde la nak celebrate ape.. Tapi... semalam kat opis dorang ade belikan kek untuk sesape yang lahir bulan 10, nasib baik aku dihargai.. kalau tak majuk ok!

Ucapan kepada diri sendiri.. Selamat panjang umur & semoga dimurahkan rezeki yang satu itu, kerana umur yang semakin lanjut maka usaha keras perlu dilakukan ye dak?? harap aku hapy-happy selalu disamping keluarga & kawan-kawan...

kek tiramisu dari bread story

Boss aku yang sama sambut birthday ngan aku
P/S: Orang pertama yang wish aku adalah kiekin.. hubby aku orang kedua, eheheh! sebabnya lepas kiekin wish birthday bateri OUT tros.. charger plak tertinggal kat opis.. nasib badan la wei!

8 ulasan:

  1. happy sweet 27th CINTa..sweet lg kah?? hehhe..anyway wiyah doakan semoga dipermudahkan segala urusan dlm hidup...dimurahkan rezeki & dikurniakan cahaya mata serta semoga sentiasa dilindungi olehNYA..amin.InsyaAllah

    BalasPadam
  2. happy birthday cinta :)
    sweet 27 :)

    BalasPadam
  3. wah bestnya selamat hari jadi ye..:)

    BalasPadam
  4. hepi bday..
    semoga mendapat umur yg berkat, dimurahkan rezeki, dan berbahagia hingga ke syurga..
    (^_^)...sliurnyer tgk kek!!

    BalasPadam
  5. HAPPY BIRTHDAY DEAR!!!

    semoga terus dimurahkan rezeki & bahagia selalu hendaknya..

    BalasPadam
  6. ♪♫ Happy 27th Birthday to you ♪♫

    BalasPadam
  7. Happy belated birthday zue! muda lagi 27thn tu...semoga dimakbulkan segala doa dan dirahmati Allah sellau:)

    BalasPadam
  8. sorry silap taip sellau=selalu..:)

    BalasPadam