Isnin, 3 Oktober 2011

Suasana & kerja baru

Now aku dah bersiaran kat tempat baru, pagi-pagi dah kene bangun wokeh! nak kejar train komuter. Tadi pagi train agak lewat nasib baik KTM pandai memainkan peranan menghantar train kosong dari Kajang.

Kerja aku skang ni lain dari yang lain, tak macam dulu.. skang lebih pada admin, nampak macam ok tapi kita tengok je la nanti kan? rakan-rakan sekerja? mostly chinese aku & beberapa orang je melayu kat sini. Hope aku dapat sesuaikan diri ☺.

Dah lama gile aku tak online, cuti seminggu sementara nak masuk keje baru kan. so rakan TTC yang lain, ade perkembangan positive tak? tak sempat lagi ni nak jenguk-jenguk rumah korang. Rinduuuu sangat yerr! jap-jap lagi aku jalan-jalan rumah korang erk.

3 ulasan:

  1. wah. tukar tpt keja baru yer.
    Hepi working. Hihi.

    Oh. Bagi kekda, takde perkembangan positif.
    Nati kita jumpa yer 8hb ni :))

    BalasPadam
  2. Hi Sinar! CINTA nak sangat bersiaran tapi banyak betul kerja... semalam mula-mula masuk jer rileks, pastu banyak dah kerjaan nya.. :(

    BalasPadam