Isnin, 10 Oktober 2011

TTCians Gathering #01

Setelah lebih kurang 2 minggu menantikan perjumpaan ni.. akhirnya kami semua berjumpa. Perjumpaan pertama kali ni telah diketuai oleh Pn Stoberi kita a.k.a Kekda, pada mulanya ramai gak yang nak join tapi akhirnya dihadiri hanya kami berenam. Walaupun kami berenam tapi gathering ni happening even ade rase malu-malu antara kami.

Pertemuan kali pertama ni diadakan di Wetland, Putrajaya. Aku plak first time datang Wetland, Putrajaya agak sesat barat gak la ☺ , dah la sensorang sesat plak, hubby aku kene outstation pada hari tu so aku pergi berdua je ngan MOMO ♥♥.. Antara aktiviti yang kitaorang adekan adalah sesi ice breaking, sesi makan-makan & sesi photografi. Sesi photografi agak best sebab disitu aku rase kami lebih rapat dan kurang dah rase malu-malu walaupun aku nan hado kamera, aku sibuk-sibuk gak eheheheh!.  

Makanan yang dorang bawak pun sedap-sedap, kitaorang wat portluck so bawak la sorang sikit makan bagi memeriahkan lagi pertemuan kita. Aku just bawak nugget & kentang ehehehe! punye la pemalas.. takpe la janji kita semua happy & enjoy!


Bergambar dengan MOMO dulu

Antara makanan yang kami bawa

Nampak serius perbincangan mereka berdua ni.. ehehehe!
Aku harap next time kita boleh berjumpa lagi.

P/S: Ade sorang kawan kita takut ngan MOMO eheheh.. rasenye dia bukan takut tapi geli.. yang penting si Chinta mau bawak balik MOMO aku.. mane leh kan MOMO? ehehehe Love u all!

5 ulasan:

  1. #Momo comey, nak pegang je cam takut.
    #Byk nyer CINTA bawak fries. Huhu. Sori tau, tk dpt nak abiskan. Lenkali Kekda bawak pastik sesiap kalo kita wat potluck :D
    #Seriyes je muka ai. Motip?? Haha.
    #Blog TTC Kekda da tukar tau - ini url baru
    http://ttconceivejournal.blogspot.com/

    BalasPadam
  2. lg.....some n3 psl gathering :(
    jeles tau seronok jerk nampak hihihi :))

    BalasPadam
  3. hi! fara dtg dr ttc corner. keep in touch tau. comella momo tu.. rs nak picit2 je heheh ;p

    BalasPadam
  4. zue kekda tue member 1 opis aku..

    BalasPadam
  5. Tak pergi.. so tak dapat jumpa momo.. msti momo nk jumpa ida kan? Wakkaka

    BalasPadam