Isnin, 21 November 2011

Alamak! dia dah delete STATUS..

Terase bersalah plak ngan entry aku sebelum ni.. balik lunch jengah FB aku, tengok² status si dia dah takde.. dia dah delete kot.

Alamak! maybe si dia dah terbace entry aku sebelum ni, dan mungkin dia tak nak menguris hati aku dia delete status tu. Maafkan aku kawan.. aku terlampau mengikut perasaan, aku takde niat untuk sakitkan hati kau atau buat kau terase, tapi ni la hakikatnya bile dapat sesuatu khabar gembira sama ada dari sesiapa pun, hati ni mule rase cemburu...

Ni la realiti kehidupan, aku pun tak tahu kenapa perasaan macam tuh mesti ada dalam hati ni.. sekali lagi buat si dia A.K.A Siti Haliza, aku mintak maaf kalau kau terasa, kalau kau tak terase pun aku mintak maaf sebab aku punyai perasaan yang tak patut ada ni... Sooooo SORRY kawan..

18 ulasan:

  1. Dia kawan yang memahami... =)

    BalasPadam
  2. mudah-mudahan yerrr.. harap-harap dia begitu

    BalasPadam
  3. zue, aku tak terasa tp aku paham perasaan ko. aku doakn ko pn berjangkit ngan aku. hehe.. jgn sedih ok. Insya allah ade rezki ko & yazid :)

    BalasPadam
  4. perasan yg sukar dibuangkan ...eka pun penah rasa camtu.padahal derang berhak utk xpress kan rasa happy

    BalasPadam
  5. liza, tq sebab memahami ape2 pun aku harap ko & baby sehat selalu.. aku happy untuk ko ☺☺..walaupun jelous.. jgn ko rase lain plak :P

    BalasPadam
  6. eka: memang pun x tau la kenape perasaan tuh mesti dtg.. geram betul! x patut ade wokeh.. suh..suhh pegi jauh-jauh perasaan! bile mau bertolak ke korea ni??

    BalasPadam
  7. memang perasaan tu.. walau nak dibuang.. makin dia mendatang..

    dah sampai rezeki kawan awak tu.. semoga rezeki awak, saya dan kawan2 TTC yg lain juga akan tiba secepat mungkin.. AMin.. :)

    BalasPadam
  8. biasalah tu..dia mmg kwn yg memahami..:) think positif ok..biasala ttcians mmg cpt terasa.huhu

    BalasPadam
  9. zue sabar yea...kite serupa...aku sampai amek ubat relax nak hilangkan stress..tabahkan hati yea...tue rezeki dia rezeki kite ada cuma lambat je...

    BalasPadam
  10. ina: yup perasaan tuh semakin mendatang sejak-sejak nak aniverseri ni al maklum dah 4 tahun kan.. tq sbb doakan kami semua..

    BalasPadam
  11. mahujadiibu: ehehehe! kita pun mahu jadi ibu.. yup org-org ttc selalu terase.. :P

    BalasPadam
  12. Fara: ko stress kenape?? pasal keje je or pasal org sekeliling? kita sama-sama tabahkan hati.. yup mmg rezeki liza, lagipun tak adil la kan kalau aku nak jelous ngan dia sebab dia pun tunggu lama gak, bukan sekejap.. dia pun pernah rase ape yang aku rase

    BalasPadam
  13. kawan yg memahami.. x semua org leh faham perasaan sebenar kita semua geng TTC..

    BalasPadam
  14. Zana: dia pun paham.. sebab dia pun lama gak tunggu, dalam 1 tahun ++ kot.. tapi akhirnya dia berjaya..memang rezeki dia ☺☺

    BalasPadam
  15. aku stress pasal baby lah & keje...

    BalasPadam
  16. kawan awk up pasal die preggy ke???
    dulu pernah terbuat benda yg sama... emo pasal akak opis ni preggy.. uhuhuh sebuln tak ckp dgn die.. die delete status2 pasal die preggy...
    kawan sy yg tgh preggy ni pon sama.. since preggy.. sekali je die cakap..pastu.. klu sentuh pasal preggy... die tak reply lansung.. tukar cite lain.. uhuhuhuhuhuhuu kesian kt die.. sbb ape cite selalu kite kongsi.. tp sbb nk jaga ati sy.. die lansung tak cite dah... uhuhuhuh

    BalasPadam
  17. Fara: sian ko.. tapi hubby ko kan ade.. selalu bagi semangat kat ko.. untung badan dpt hubby romantik ☺

    BalasPadam
  18. cik bedah: dia tak salah pun nak up dia preggy.. dia berhak untuk segala-galanya.. saya ni jer terase cemburu.. tapi dia pun menunggu lama gak.. so dia happy.. kadang-kadang terase tak adil plak dengan orang lain, bile ade perasaan macam ni.. ni dah kali keberapa cemburu tak tau laaaaa..

    BalasPadam