Jumaat, 11 November 2011

Outdoor photoshoot @ MilkADeal

Aku sudah terpengaruh ngan rakan TTC sekalian, terjebak membeli deal yang ditawarkan.. aku dah beli deal outdoor photoshoot kat MilkADeal. Ni gara-gara bace status yang ZANA wat kat TTC corner la ni ♥♥. (tak tau la zana bace ke tak ni ehehehe!)

Deal belum lagi di redeem maybe balik ni mau confirmkan ngan hubby bile waktu yang dia FREE. Photoshoot ni maybe aku nak berkonsepkan ulangtahun perkahwinan kami yang ke 4 nanti **feeling nak berkonsep-konsep bagai! Tengok dia punye gambar macam menarik kan? kirenya ni kenangan-kenangan ulang tahun perkahwinan kami la ni ☺☺.

ni diaaa deal tuh.. ☺
Lepas dah bergambau tu baru la bole buat photobook macam KEK DA... ye dak?

P/S: Sape ade beli deal ni?? korang wat hari ape ekh? mane tau leh sesame pegi ☺☺


4 ulasan:

  1. Twehehehee...tahniah kerana telah membeli deal tersebut. Hihi.
    Kekda terpaksa let go dulu lah yg tu. Tp nenati harus ada lagi kan.

    Ha..welkam to d fotobook corner club plak. Ihikss :D

    BalasPadam
  2. eyza pun hari tu beria-ia nak beli deal ni... tapi, bila tanya hubby..dia tak nak.. sebab dia memang bukan yang jenis suka bergambar.. frust sangat...

    BalasPadam
  3. eyza.. hubby cinta pun sama gak.. tapi cinta pakse jerk.. iye la mase kawen dulu tak buat outdoor shooting kan.. ni ade peluang buat la :P

    BalasPadam