Pecah laju di kedai Mek Di a.k.a McD

Korang tau tak pecah laju tuh ape? hohohoh! breakfast la :P.. tadi pagi disebabkan awal dari biase, makanya singgah sebentar di kedai "MEK DI" & makanan yang dioder adalah


Hot pancake for breakfast! yummy ☺

Sedapnya!.. tapi bile mengenangkan makan berseorangan tak seronok plak rasenye.. sedihla sini takde kawan.. sape yang keje area midvalley meh la kita berjumpe sekali sekala leh gi makan sesama...

Ulasan

  1. puasa fasfud..puasa fasfud... haha..poyo tak kekda? ngeee :D

    BalasPadam
  2. yang ni healty tak?? hohohoh! kekda kat sini takleh puase fasfud banyak sgt choice..

    BalasPadam
  3. wah pepagi dah pekena mekD hhihihihihi :))

    BalasPadam
  4. miss: haah pepagi lagi mekD kat midvalley ni dah bukak ☺ saje je test nafsu makan CINTA ni ☺

    Cik tipah: bile makan ngan hotcake ni kopi jadi pahit sebab syrup pancake tuh manis sgt kan?

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Persediaan Pesakit Sebelum Menjalani MRI Scan

Cuci gigi di Klinik Pergigian UTC Sentul

Percutian ke Koh Samui - Part 1