Jumaat, 11 November 2011

Pecah laju di kedai Mek Di a.k.a McD

Korang tau tak pecah laju tuh ape? hohohoh! breakfast la :P.. tadi pagi disebabkan awal dari biase, makanya singgah sebentar di kedai "MEK DI" & makanan yang dioder adalah


Hot pancake for breakfast! yummy ☺

Sedapnya!.. tapi bile mengenangkan makan berseorangan tak seronok plak rasenye.. sedihla sini takde kawan.. sape yang keje area midvalley meh la kita berjumpe sekali sekala leh gi makan sesama...

5 ulasan:

  1. puasa fasfud..puasa fasfud... haha..poyo tak kekda? ngeee :D

    BalasPadam
  2. yang ni healty tak?? hohohoh! kekda kat sini takleh puase fasfud banyak sgt choice..

    BalasPadam
  3. wah pepagi dah pekena mekD hhihihihihi :))

    BalasPadam
  4. miss: haah pepagi lagi mekD kat midvalley ni dah bukak ☺ saje je test nafsu makan CINTA ni ☺

    Cik tipah: bile makan ngan hotcake ni kopi jadi pahit sebab syrup pancake tuh manis sgt kan?

    BalasPadam