Ahad, 13 November 2011

Update list for TTC members

Ya! aku sudah update friend list aku yeahhhh! akhirnya...

Sesape lagi TTC member yang takde dalam list? sila angkat tangan! *ehehehehe! macam nampak kan? yang mane nama dorang takde leh la email kat aku; oren_pink@yahoo.com atau comment this entry ataupun comment kat chat box. INSYAALLAH aku akan update..

Setelah sekian lama baru boleh update sebab..
1) kat office line tak berapa CLEAR..(setakat nak update sikit-sikit & jadi SR korang bole lerr)
2) Berukband kat umah memang macam haremmmmmm.. lembab nak mam*&!

Ni lepak umah SIL baru la ade kesempatan nak update friend list.. ☺☺

PEACE YOO! love u all ♥♥

11 ulasan:

  1. masukkan akak dlm list juga.. hihikkss :P

    BalasPadam
  2. owhhh kakak ku sayang nama kamu sudah masyhukkkk.. huhuhu

    BalasPadam
  3. salmi sayang.. saya udah masuk kan nama kamu ♥♥

    BalasPadam
  4. nama pn susu sudah.. cinta selalu bace senyap2 tau ☺.. ♥♥

    BalasPadam
  5. alamk cinta apakah TTC tu? hihi.. tak smpt nak selak entry lama. :D

    BalasPadam
  6. Pn Asmara, TTC tu trying to conceive ☺☺... dimane semuanya adalah golongan isteri yang mempunyai impian yang sama.. untuk mendapat zuriat.. ♥♥

    BalasPadam