Rabu, 16 November 2011

Wishlist for 4th Anniversary

Punyer gile la laki aku dapat bini macam ni, setiap kali ade tarikh bersejarah nak kene bagi hadiah untuk penuhkan impian aku...

Kali ni wishlist aku ialah

Nikon D3100 kaler merah! (sumber dari google)
Memandangkan aku ni belum pernah ade kamera maunya, aku punyer wishlist kali ini adalah kamera. Nikon D3100 pun ok la... tapi yang penting nak kaler merah *kalau dapat yang kaler itam pun syukurrrr...

Nampak style kan? (sumber google gak)
Mesti ada yang tertanya-tanya wishlist aku yang lepas-lepas tuh tercapai ke tak? mase birthday aku, aku punyer wishlist ialah IPOD TOUCH.. tapi hubby aku tak bagi pun IPOD TOUCH, dia belikan aku yang ni...

MP4 player ala-ala IPOD CLASSIC
hmmmm.. boleh la daripada takde kan.. alhamdulillah syukurrr, dia ckp "kalau ade rezeki lebih insyallah orang akan belikan IPOD yang macam sayang nak". Bukan la memakse tapi saje nak tengok kesungguhan dia, ternyata dia memang bersungguh.. walaupun yang diberi bukan seperti yang diminta ☺. Selain dapat MP4 ni aku dapat gak anak bulus, peneman si MOMO tuh iaitu BABY. Sebab dia belikan BABY dia nak si MOMO & aku ade peneman mase dia takde Outstation.

BABY pengarang jantung MOMO & mama dia ☺
Nampaknya En Hubby kene la bekerja keras bulan ni untuk realisasikan wishlist aku.. hohohohoh!

Psssttt.. kerana wishlist aku ni la aku kene tinggal seminggu dua ni, hubby kene outstation lorr! haishhh! bosan², rindu pun ade gak ♥♥.  nasib baik ade anak bulus yang temankan aku kalau tak maunya mati keras!

4 ulasan:

  1. wah CINTA is so demand hahaha!! psst psst..happy 4th annivesary in advance la yer..actually wiyah pon sama wishlist utk 5th annivesary...siap g survey tunjuk yg color marron ni..haha taste kita sama! mmg pening suami dapat isteri mcm ni..kan kan ;-)

    BalasPadam
  2. tq wiyah.. hope kita punyer wishlist ni termakbul la hendaknya ☺.. ♥♥

    BalasPadam
  3. momo jom lepak serdang.. tgal kan mama.. ekekekek

    BalasPadam