Bunyi sugar glider

DUIT TABUNG KU

Isnin, 12 Disember 2011

Bunyi sugar glider

Semalam kami semua selamat sampai ke KL, walaupun ade kejadian yang tidak di ingini berlaku tapi ALHAMDULILLAH kami sekeluarga selamat *nanti cite next entri...

Balik jer dari CH tak sabar betul nak jumpe anak-anak aku kat rumah.. ape la khabar dorang, sampai je rumah tengok-tengok dorang dah keluar dr sleeping pouch menyambut kepulangan kami, so sweet.. dah lama gamaknye x jumpe mama & papa rindu la tu...☺☺.

Aku terus cuci sayur yang beli kat CH bagi makan kat budak berdua ni, rupenye tak suke sayur laaa mereka berdua ni. Semalam kitaorang sampai rumah pun dah lamabat kan, so mase nak masuk bilik tu si MOMO dok bising menyalak.. ehehehe.. nak attention la tuh, iye laaaa dah 2 hari tak pegang dia.. tuh yang dia nyalak tu.. hish! MOMO..MOMO!.. sebelum masuk tido tuh sempat gak la rakam video dia menyalak.. mesti ade yang nak tau macam mana bunyi sugar glider menyalak kan?

Ni diaaaa.. aku sempat rakam.. hohohohoh!

video

Nanti next entri aku akan cerita trip kitaorang ke Cameron sempena 2 hari 1 malam tu hari..

P/S: comel jerk kan bunyi si MOMO ni.. rase nak picit jerk! sepanjang malam dok bunyi macam tu jerr...

8 ulasan:

  1. cinta, ade 2 ekor ke?
    bestnye.............

    xpe ke tinggai je anak-anak tu kat umah berhari2??
    sila jawab, sbb teringin nak bela SG ni..=))))

    BalasPadam
  2. Anie: CINTA adopt 2 ekor, sekor jantan sekor betina.. MOMO & BABY.

    Tak tingal lama pun.. 1 malam jerk, CINTA dah siapkan makanan dia pagi tu sebelum gi CH.Takleh tinggal lelama mati plak kang.. Diaorang ni senang nak di bawa ke mane2 sebab kecik jerk.. masuk je dalam bonding pouch.

    BalasPadam
  3. Eida: memang dia berdua ni sangat comel.. nak-nak bile dapat tempat tido baru.. suke sgt excited! geram!

    BalasPadam
  4. oh..
    teruja ni sgt2 nak bela...
    erm...mahal x?

    eh nanti kite add cinta la kt FB senang cket nak chat..

    BalasPadam
  5. ok.. kita punye email oren_pink@yahoo.com

    BalasPadam
  6. CINTA... masuk trus akak nyer contest la da ada citer percutian Cameron tu. HIksss

    BalasPadam
  7. kek da.. percutian kali ni mcm hampes skit.. sebab ade kejadian yang tidak di ingini.. nyampah.. hilang mood mau shopping

    BalasPadam