Jumaat, 9 Disember 2011

Cuti Mood ON!

yeaahhhh! sudah mau ke hujung minggu.. Anyway selamat berhujung minggu sumeee... aku punye cuti mood sudah ON! mau pergi merehatkan diri seketika di tempat yang sejuk... wohoooooo! tak sabarnye!

Esok baru gerak dari KL. Semoga kami sekeluarga selamat sampai ke destinasi yang mahu dituju...

Mau pergi bercanda disini...
Mau pegi ini kebun...
Mau beli ini banyak-banyak...
Yang penting skali mau beli sayur-sayur disini...
Ahahaha! 1st time wei nak gi sini, jakun sangat uollsss.. SELAMAT BERCUTI SEMUA!! ♥♥♥

P/S: sian anak aku kat umah, nak bawak takde sangkar yang leh lipat.. kalau tak sure mereka happy sebab buah-buahan melambak kat sane

4 ulasan:

  1. enjoy tau cinta! happy holidays.... ;)) jeles bangat sama kamu! hehe

    BalasPadam
  2. CH kan! Memang terbaekk.. =)

    Selamat bercuti cinta.. Ala, dah tu sapa nk bagi momo makan nnti? Sian tinggal sensorang nanti..

    BalasPadam