Jumaat, 9 Disember 2011

The E&O Express Train

Semalam tengah tunggu tren komuter nak balik Kajang tetibe ade annoucement "Sila berdiri di belakang garisan kuning kerana Eastern & Oriental Express akan melalui stesen mid valley sebentar lagi"... Aku ingat tren anta barang.. sekali bile lalu maik aihhhhhh! cantik nya tren ni... so classic.

Terpegun aku tengok tren ni, nampak exclusive betol! kalau pegi honeymoon naik tren ni fuhhhh... memang lomentik lohh! first time aku tengok tren secantik ni.. wohhh tapi tengok harganya sume dalam $USD wooo.. tak mampu nak weh aku nak naik.. huhuhuh! tapi tengok macam ramai gak yang naik.. tren ni maybe dari Singapore-KL-Thailand.

Sumber: google pic
Sumber: google pic
sesape kalau nak cube lain dari yang lain leh aa try naik tren ni.. leh klik SINI untuk info & untuk gambar yang lebih banyak.

2 ulasan:

  1. wah..tatau pun ada menda ni. mesti bes kan??

    BalasPadam
  2. tuh la kek da.. x tau pun ade keteapi macam ni kat m'sia.. nampak macam best, classic!

    BalasPadam