Khamis, 8 Disember 2011

Johor Premium Outlet (JPO)

Pasrah menunggu dalam bilik AA! aku ni pun satu, nak pegi mane naik AA?.. ahahaha! padan dengan muke!

Korang pernah dengar tak pasal Johor Premium Outlet (JPO)? katenye banyak barang berjenama kat sane.. ehehehe! syok aaa orang JB pakai barang branded sesaje... huhuhuh.. Aku ade gak bace review pasal JPO, katanya harganya takde la semurah mane kan.. brand VINCCI tu murah laaa..

Sesape yang nak gi JB leh aaa datang ke JPO ni.. grand opening pada 11 Dec 2011 ni. JOM! kita tengok outlet ape yang ade kat JPO ni..


sumber: http://johorpremiumoutlets.com/



sumber: google pic

Balik JB nanti harus la kesini.. bukan nak beli ape pun, saje cuci mate *tak mampu ko! aku nak beli So sesape yang kaki shopping tu.. boleh la bertandang ke sini.

Legoland pun insyallah akhir tahun akan dibuka.. tiket dah boleh beli sekarang ye.. harga lebih murah. lagi satu tadi dapat info dari hubby indoor theme park di Puteri Harbour pun dah nak siap, di jangkakan akhir tahun depan akan dibuka jugak.. Indoor Theme park kat Puteri Harbour terdapat Hello Kitty outlet & HIT entertainment outlet dari Malaysia plak kartun LAT.


gambar dengan Hello Kitty time launch indoor theme park @ puteri Harbour

Bob the builders

Pingu pun ade ☺☺

Semua ini hanya di Puteri Harbour
wah.. JB now macam-macam ade erk? rase macam nak duduk kat JB semula ☺☺

P/S: Nak cerita pasal JPO termerapu cerita sampai ke tempat lain plak

2 ulasan:

  1. JPO best! johor kan xde butik yg bes2.kiranya da xyah g KL la..yeahhh :)

    oh..xsaba nk pegi legoland!!

    meh dok jb semula !

    BalasPadam
  2. JD: CINTA belum ke JPO lagi... best ekh?? duk kat JB tenang je kan?? x payah tempuh traffic jam

    BalasPadam